• O darovaní

          • V tomto predvianočnom čase sa v kinosále Mesta Spišská Belá konal náš tradičný koncert. Tentokrát ale nebol až tak tradičný. Počas celého koncertu šíkovní žiaci, ktorí predviedli skvelé hudobné, tanečné a literárno - dramatické umenie, podieľali na ozdobovaní stromčeka. Tento stromček bol po koncerte prevezený k rodinke, ktorej počas sviatkov Vianoc urobí radosť. Na koncerte zazneli rôzne skladby, v sólovej hre na nástrojoch, ale svoje naštudované skladby interpretovali aj komorné telesá ZUŠ - ľudová hudba Belave, gitarové komorné zoskupenie, komorný orchester ZUŠ  a spevácky zbor Bella Cantoria.  

            Tóny koncertu " O darovaní" zneli aj pre konkrétne detičky. Adamko Kačmarčík, Ondrejko a Sárka Koščákovci - to je trojica detí, ktorým bol, z rúk riaditeľky ZUŠ, v závere koncertu darovaný finančný výťažok z dobrovoľného vstupného.

            Obdobie Vianoc je empatickým obdobím, tento koncert emócie ešte umocňoval, o čom svedčil aj fakt, že nie v jednom oku sa leskli slzičky. 

            Tešíme sa, že sme mohli takto prispieť malou čiastkou, kúskom seba v umení. Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili koncertu ako diváci a pomohli nám prispieť aj finančne na dobrý účel. 

             

            Zároveň prajeme všetkým požehnaný čas Vianoc, plný harmónie a pohody. 

             

             

            Kolektív ZUŠ

          • OZNAM

          • Vedenie ZUŠ Ladislava Mednyánszkeho oznamuje žiakom, že na deň 22.12.2023 udeľuje z organizačných dôvodov

            RIADITEĽSKÉ VOĽNO

            Prajeme vám príjemné prežitie Vianočných sviatkov a veľa oddychu počas prázdnin.