• Vyučovanie od 10.1.2022

          • Oznamujeme zákonným zástupcom žiakov, že od 10.1.2022 (pondelok) sa otvoria brány našej ZUŠ vo všetkých odboroch a predmetoch v PREZENČNEJ FORME ŠTÚDIA.

            Po dohode vedenia školy so zriaďovateľom ale pristúpime dočasne k malej úprave výchovno-vzdelávacieho procesu v skupinovej forme vyučovania nasledovne:
            ⁃ žiaci budú chodiť na vyučovanie podľa presne stanoveného harmonogramu s prestávkami potrebnými na dodržanie pandemických opatrení (vetranie, dezinfekcia).

            ⁃ v stanovených skupinkách budú žiaci rozdelení podľa spoločných tried v ZŠ, ktorú navštevujú.
            ⁃ na harmonogram Vášho dieťaťa sa informujte u vyučujúceho skupinového predmetu a odboru, ktorý navštevuje Vaše dieťa.
            ⁃ naďalej je nutné, aby ste Vy, rodičia, predkladali Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti Vášho dieťaťa pri prerušení dochádzky do našej ZUŠ 3 a viac dní vrátane víkendov a sviatkov - preferujeme elektronickú formu (edupage).
            ⁃ prosíme taktiež o dodržiavanie opatrení v interiéri ZUŠ- prekrytia horných dýchacích ciest v budove ZUŠ a na elokovaných pracoviskách.

            Taktiež upozorňujeme na vstup do budovy a jej pracovísk - vstup je dovolený v režime OTP, prosíme o dodržiavanie tohto obmedzenia. Ďakujeme za trpezlivosť.
            O ďalších zmenách a úpravách Vás budeme informovať na webovom sídle ZUŠ a tiež prostredníctvom triednych učiteľov.
            Ďakujeme Vám za trpezlivosť, ktorú ste mali počas dištančného vyučovania a nesmierne sa tešíme na osobné stretnutia, ktoré nás čakajú.

            Zároveň prajeme príjemný vstup do Nového roku 2022.

            Mgr.Zuzana Kosturko, DiS.art